Best verkochte producten

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Leveranciers

  • Regina N
  • Stefi-L

Over ons

 

Na ruim 5 jaar gaan wij stoppen! Shop nu alles met 40% korting! 

 

Bent u op zoek naar romantische, elegante en smaakvolle lingerie, afgewerkt met veel kant en broderie? Lingerie van een uitstekende kwaliteit, pasvorm, de nodige ondersteuning en dan ook nog eens betaalbaar. Dan hebben wij dat voor u gevonden.

Onze lingerie wordt ontworpen door vooraanstaande Baltische ontwerpers en gemaakt van kwalitatieve Europese stoffen. De lingerie is afgewerkt met Italiaanse kant en borduurwerk die u anders alleen bij de duurdere lingeriewinkels aantreft.

Onze collectie onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke stijl, kwaliteit, elegantie en chique design, evenals de verbazingwekkende schoonheid van kant. De lingerie wordt gemaakt in nauwe samenwerking met het Italiaanse bedrijf Ricamificio Paolo, dat bekend staat om zijn unieke kant en borduurwerk.

Onze producenten is in de wereld van de lingerie voortdurend bezig met het ontwikkelen en toepassen van de meest geavanceerde technologie en trends bij het samenstellen van hun collecties.
Op onze pagina’s worden zowel de nieuwste collecties getoond die voldoen aan de laatste mode trends als ook de lingerie die tot de tijdloze klassiekers is gaan behoren.
Kiest u voor onze klassieke lijn met een tijdloos design, dan bent u jaren verzekerd van uw favoriete lingerie en kunt u ook in de toekomst dezelfde modellen nog bij ons verkrijgen.

Als u voor onze trendy lijn kiest, krijgt u modieuze lingerie met een zelfde hoge kwaliteit, maar dan slechts voor een korte periode verkrijgbaar.

Veel plezier op onze site en als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contact

Idien je contact met ons wenst op te nemen kun je dit doen via info@losq.nl

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

E-mailadres:                        info@losq.nl

Postadres:                           Cunegondisstraat 17

                                          6017ED Thorn

KVK-nummer:                      60113251

BTW-identificatienummer:     NL002350743B56

Indien nodig zijn we telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-36556483

Neem echter bij voorkeur contact met ons op via e-mail.